Winterberries

Ontwikkelaar Yggdrasil Gaming is tegenwoordig een grote naam in de gokwereld, maar elk succes kent een begin. Het Winterberries slot was de allereerste gokkast uit het assortiment van dit bedrijf. Hoewel het spel beschikt over een simpel design, zijn alle facetten geweldig uitgewerkt. Dit spel kent een vijftal rollen, drie rijen en een zeer vrolijk thema. Winterberries draait volledig om de zomerse bessen, welke vooral in Scandinavië veel voorkomen. Gratis oefenen is vanzelfsprekend een mogelijkheid, bijvoorbeeld bij het Betsson Casino.

Hoe werkt het Winterberries videoslot?

Het online slot Winterberries kent een standaardopzet, maar eigenlijk begint het feestje pas wanneer er voor de eerste keer gedraaid zal worden. Als jij namelijk winnende symbolen op de winlijn verkrijgt, dan zullen deze automatisch bevriezen. In dat geval start er een kosteloze re-spin. Als er na de re-spin meer van de winnende symbolen op de rollen verschijnen, dan zullen ook die bevriezen en start er weer een nieuwe gratis ronde.

Dit kan net zolang doorgaan totdat de desbetreffende symbool niet langer meer op de rollen verschijnt. Daarnaast zal de vermenigvuldiger bij elke re-spin oplopen, waardoor er in één spin een hoofdprijs van maar liefst 62.500 munten gewonnen zou kunnen worden.

25 winlijnen

Mede door de eenvoudige opzet van het Winterberries slot, denken veel spelers dat het aantal winlijnen minimaal zal zijn. Dit is echter totaal niet het geval, want er zal gespeeld worden met 25 winlijnen. Hierdoor zal de winstkans aardig oplopen. Daarnaast worden alle winstbedragen heel duidelijk aangegeven, wat het toch één van de betere gokkasten van deze ontwikkelaar maakt.