Pyrons

Het online slot ‘Pyrons’ is een spel van de bekende ontwikkelaar Yggdrasil. Dit spel beschikt over een vijftal rollen, drie rijen en twintig winlijnen. Deze opzet is totaal niet vreemd, want dit komt veel vaker voor bij de gokkasten van dit softwarebedrijf. Toch kan het slot een beetje gek aanvoelen, aangezien er geen echte rollen te zien zijn. Bij elke spin vallen er vijftien bollen naar beneden op jouw speelscherm, het zal direct duidelijk worden of er een prijs gewonnen zal zijn. Wil je toch even gratis oefenen, ga dan naar één van de bekendere online casinosites.

Uitleg

De gokkast Pyrons werkt op zich net zoals elk andere slot, maar het is altijd fijn om eerst even kosteloos te oefenen. Dit raden wij dan ook zeker aan. Bekijk ook gelijk het prijzentabel om te zien wat voor geldbedragen er gewonnen zouden kunnen worden met bepaalde combinaties. Daarnaast is het handig om te weten dat het slot met zogenaamde ‘exploderende symbolen’ werkt. Alle symbolen die tot een winnende combinatie behoren zullen exploderen, daarvoor komen nieuwe afbeeldingen in de plaats. Hierdoor krijg jij nog een extra kans op een prijs.

Elke keer als er een prijs gewonnen zal worden na een explosie, dan zal die winst worden uitbetaald met een vermenigvuldiger. Gebeurd dit vier keer achter elkaar, dan zal deze prijs twintig keer worden uitgekeerd. Daardoor kan er een hoofdprijs van 50.000 munten per winlijn worden gewonnen.

Geen extra bonusspel

Helaas beschikt het Pyrons videoslot niet over een bonusspel en ook de gratis spins ontbreken. Echter zal jij als speler dan geen last van hebben, aangezien alle bonusprijzen al in het reguliere spel gewonnen kunnen worden.