Starburst

Star Burst
Fruitautomatenproducent NetEnt heeft met de Star Burst één van de meest populaire fruitmachines van Europa op de markt gebracht. Dit succes is al jaren gaande en vermindert niet. In iedere gokhal vind je de Star Burst en de bezoekers willen er maar al te graag op spelen. Ook online is de StarBurst populair, niet in de laatste plaats omdat veel online casino bij wijze van bonus gratis spins op de StarBurst cadeau geven. Deze machine is vooral zo populair omdat je er vrij gemakkelijk prijzen op kunt winnen. Hij geeft niet vaak grote knallers van prijzen, maar wel relatief vaak kleinere en middelgrote prijzen waardoor je toch het gevoel hebt veel en gemakkelijk te kunnen winnen.Het bonusspel geeft gratis spins
Uiteraard heeft de Starburst ook een bonusspel dat je met regelmaat mag spelen. Hier kun je wilds scoren, dit zijn jokers die voor ieder willekeurig symbool kunnen doorgaan en dus je winkans vergroten. Als je drie Wilds op een rij scoort win je een gratis spin. Je hebt op zowel het onderspel als op het bovenspel tien winkansen op de rollen. Dit geeft dus zoals eerder gezegd een relatief grote kans op winst. Samen met het feit dat de Star Burst vrij eenvoudig is te bedienen verklaart dit mede de grote populariteit van deze gokkast.

De Starburst blijft onverminderd populair
De StarBurst zal voorlopig zeker nog populair blijven. Juist omdat hij zo bekend is en dus veel mensen die regelmatig op fruitautomaten spelen er bekend mee zijn trekt hij gemakkelijk spelers aan. Dit in combinatie met het vaak en snel vallen van de bonussen maakt het een geliefde gokkast. Als je op de Starburst fruitmachine speelt heb je voortdurend het gevoel dat je op het punt staat een grote klapper te maken, en juist dat maakt dat deze machine een grote aantrekkingskracht heeft. De winst ligt zo voor het oprapen, maar helaas is dat zelfs bij de Star Burst natuurlijk ook niet het geval, grote prijzen vallen ook op deze gokkast maar zelden.