Age of Gods

Het slot Age of Gods is één van de bekendste spellen uit het assortiment van ontwikkelaar Playtech. Deze digitale gokkast behoort tot één van de zeven spellen uit het zogeheten ‘Jackpot Network’. Dit slot heeft enkele voorlopers gehad, maar zal ook nu genoeg vermaak bieden. Er wordt gespeeld met vijf rollen, drie rijen en een leuk aantal van 25 winlijnen.

Er kunnen prachtige geldbonussen gewonnen worden, mede dankzij de features. Daarnaast maakt elke deelnemer kans op één van de vier jackpots. Qua symbolen zal de speler ook niet worden teleurgesteld, want vanzelfsprekend komen de goden Zeus, Poseidon, Athena en Herculus ook voorbij.

Hoe werkt het Age of Gods slot?

De Age of Gods gokkast is een zeer simpel spel, waarin de instellingen gemakkelijk onderin het speelscherm aangepast kunnen worden. Vooral de details zijn onwijs goed uitgewerkt, waaronder de achtergrondmuziek. Alle symbolen hebben te maken met het thema en komen goed uit de verf.

Het symbool van Athena zal het meeste geld opleveren. Vijfmaal deze godin om de rollen en jouw inzet zal duizend keer worden uitgekeerd. Toch is er één speciaal symbool die jij nog liever vijfmaal op de rollen wilt zien, dat is de Laurel Wreath Wild. Deze kan namelijk voor tienduizend keer de inzet zorgen. Dit symbool kan overigens ook alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatter.

Gratis Spins

Natuurlijk maak jij als speler ook kans op gratis spins op het Age of Gods slot. Hiervoor heeft de deelnemer minimaal drie keer het Scatter symbool nodig op de rollen. Daarnaast worden er tijdens de gratis spins ook unieke features geactiveerd, bijvoorbeeld een extra Wild of een vermenigvuldiger.