Dragons Mystery

Het spel ‘Dragons Mystery’ is één van de meest spannende slots van ontwikkelaar Stakelogic. Natuurlijk draait dit spel om de vele draakjes op de speelrollen, deze zijn op een zeer unieke manier in de gokkast verwerkt. Tijdens het spelen zullen alle draken al te zien zijn in het achtergrond van het speelscherm. Grotere winsten kunnen worden behaald met behulp van een expanding wild en de handige vermenigvuldigers. Gratis oefenen behoort ook tot de mogelijkheden, dit kan bij vrijwel elk online casino.

Uitleg

Gemak staat voorop bij het Dragons Mystery slot. Dit is al direct duidelijk gemaakt, want alle instellingen kunnen eenvoudig aan de linkerkant van het speelscherm worden gewijzigd. Bepaal zelf het aantal munten per draai of zelfs per winlijn. Het is altijd leuk om zelf te draaien, maar voor wat luiere spelers bestaat er ook een automatische spinmodus.

Er is ook een knop aanwezig waarmee direct de maximale inzet ingesteld kan worden. Er zal gespeeld worden met vijf rollen en met drie rijen. Er komen gelukkig geen standaardsymbolen langs op de speelrollen, maar uitsluitend animaties die met dit luchtige thema te maken hebben.

Wild Feature

Zie jij een munt op de rollen verschijnen met daarop de afbeelding van een draak, dan heb jij de Wild te pakken. Deze Wild is wel extra bijzonder, aangezien deze kan expanderen. Hierdoor worden er in korte tijd vele grote prijzen gewonnen en kan het echte feestje gaan beginnen. Maar niet alleen deze feature zal voor een grote glimlach zorgen, want er is ook een vermenigvuldiger aanwezig in het spel.