Blazing Mammoth

De Blazing Mammoth gokkast is een nieuw spel van de spelontwikkelaar Microgaming. De gokkast werd gemaakt door Gameburger Studios, een bedrijf dat exclusieve spellen creëert. Het spannende aan de Blazing Mammoth gokkast is de extreem hoge hitrate van bijna 40%. Desondanks kent de online gokkast wel een lage variantie. Het spel is één van de grootste verrassingen van 2021, aangezien de kleurrijke game over veel spannende features beschikt. De Blazing Mammoth gokkast kan je gratis oefenen of direct met echt geld spelen in één van de online casino’s.

Hoe werkt de Blazing Mammoth gokkast?

Je speelt de Blazing Mammoth gokkast met vijf rollen, drie rijen en twintig winlijnen. De minimale inzet is 20 eurocent per spin en je mag maximaal 120 euro per spin inzetten. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,24% en de variantie is laag. Je kan de mooiste prijzen winnen door Scatters te draaien. Je wint al een leuke prijs met drie Scatters. Er staat ook nog een spannend prijzenrad klaar voor de deelnemers op de Blazing Mammoth gokkast. Misschien win jij wel de hoofdprijs van 2000 keer de inzet!

Prijzen en symbolen

De Mammoet Scatters zijn het belangrijkste onderdeel op de ijstijd-gokkast van Microgaming. Je moet Scatters draaien en proberen om zo hoog mogelijk op de Jackpot Ladder te komen. Je kan met negen Scatters een prijs van 2000 keer de inzet winnen, terwijl je met acht Scatters ook al 500 keer de inzet mag bijschrijven op jouw account. De Wilds zijn even interessant en kunnen met een 5-of-a-kind een prijs van 125 keer de inzet opleveren. De overige symbolen betalen maximaal 37,5 keer de inzet uit.

Bonusspel op de Blazing Mammoth gokkast

De Blazing Mammoth gokkast heeft ook een bonusspel klaarstaan voor de gamers. Je moet daarvoor wel drie Scatters draaien op de tweede, derde en dus ook de vierde rol. Je mag dan ook een draai geven aan het prijzenwiel. Je kan 10 tot 30 gratis spins verdienen, maar ook nog een vermenigvuldiger van twee of drie keer. Tijdens de spins kan je hele mooie prijzen winnen.

Onze mening

De Blazing Mammoth gokkast is geen uniek spel, want het is een kopie van het origineel. De lage variantie en hoge hitfrequentie maken wel veel goed. Je kan tot wel 2000 keer de inzet winnen en de meeste gewonnen prijzen zijn redelijk hoog. De symbolen zijn origineel en de Scatter Jackpot Ladder zorgt voor meer spanning tijdens het spelen.