Robotnik

Yggdrasil Gaming besloot om eens een totaal ander thema met beide handen aan te pakken. Het Robotnik slot is één van de gekste slots uit het assortiment van deze bekende ontwikkelaar. Er zal gespeeld worden meet vijf rollen, drie rijen en 40 winlijnen. Helaas is er geen bonusspel te vinden en kunnen er geen gratis spins gewonnen worden. Maar dat zal weinig uitmaken, want er zal gespeeld worden met twee Wild symbolen en een leuke vermenigvuldiger.

Re-spins

Zie jij Wild symbolen op de rollen komen te staan, dan zal er vrijwel direct een kosteloze re-spin beginnen. Tijdens die re-spin zullen er extra veel wild symbolen op de speelrollen verschijnen, waardoor er eigenlijk altijd wel een prijs gewonnen zal worden. En ook de robot Robotnik speelt hier een rol in en kan gratis re-spins triggeren.

Inzetten

Het Robotnik videoslot kent een vast aantal winlijnen, die zijn er 40 en die kunnen niet worden aangepast. Er dient minimaal een eurocent per winlijn ingezet te worden, waardoor de minimale inzet uitkomt op slechts 40 eurocent. Er mag maximaal 20 euro ingezet worden per draai. Wil jij gelijk de maximale inzet plaatsen, klik dan op de altijd handige ‘max bet’ knop.

Automatisch spinnen

Behoor jij tot de groep van de wat luiere spelers, dan kan er altijd gebruik worden gemaakt van de automatische spinmodus. Stel deze is tot bijvoorbeeld maximaal vijftig spins, leun achterover en kijk of jij die ene grote prijs in de wacht sleept.

Gratis oefenen

Bij alle online casino’s krijgen de deelnemers de mogelijkheid om gratis te oefenen. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de Robotnik gokkast van Yggdrasil Gaming. Leer op deze kosteloze manier het spel kennen en speel pas daarna met echt geld mee.